Contact


hoofdkwartier is de Roze Studio op de NDSM-werf

T.T. Neveritaweg 19a-11
1033WB  Amsterdam
06-29082851
hetty@convoiexceptionnel.nl

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam C.S. met het veerpontje NDSMwerf (te voet);

Neem aan de noordzijde van Amsterdam CS het meest linker veerpontje CS / NDSMwerf (vertrekt elk uur om 15 en 45; in de spits elk kwartier) en arriveer na deze minicruise van 10 minuten op de NDSM-werf. Je hebt de grote NDSM-kraan al gezien vanaf het pontje; daar ga je nu op af!

Ga nu rechtdoor de Ms van Riemsdijkweg in, waarbij je links de Ij-Kantine passeert. Sla direkt achter het gebouw van MTV rechts de T.T. Neveritaweg in.
Ga rechtdoor, door het hek van de NDSMwerf, en passeer de grote scheepsbouwloods met de grote blauwe deuren aan je linkerhand, en de grote kraan nu aan je rechterhand. Sla achter deze loods direkt het hoekje om naar links, en loop rechtdoor. Bij het hek van scheepswerf Rhebergen sla je linksaf, er staat een Engelse dubbeldekker recht voor onze gevel, en je bent gearriveerd in de groene oase van de buitentuin van de Roze Studio; ingang door de transparante roldeur waarop nummer 11, cq de zwart/geel gestreepte nooduitgang naar de loods in, direkt de rechter trap op; WELKOM!

vanaf de Ringweg Amsterdam A10;

vanaf de Ringweg Amsterdam-Oost A10/E35;

Neem op Ringweg Noord A10 de afslag Knooppunt Coenplein naar A8/E22 richting S118/Zaanstad/Purmerend/leeuwarden. Neem afslag Oostzanerwerf-S118 richting Tuindorp Oostzaan. Sla bij de stoplichten beneden linksaf naar de Verlengde Stellingweg/S118, en vervolg de weg bij de stoplichten rechtsaf, de Molenaarsweg/S118 op, en vervolg deze, die een bocht naar links neemt. Ga bij de rotonde rechtdoor, bij de stoplichten ook rechtdoor, en neem nu de 1e afslag naar rechts de Ms. van Riemsdijkweg op. Neem de 2e afslag naar links de T.T. Neveritaweg op. Ga rechtdoor, door het hek van de NDSMwerf, en passeer de grote scheepsbouwloods met de grote blauwe deuren aan je linkerhand. Parkeer gratis je auto na de grote kraan op de parkeerplaats rechts, bij cafe Het Noorderlicht, en loopt de laatste paar meters. Sla achter deze grote loods direkt het hoekje om naar links, en loop rechtdoor. Bij het hek van scheepswerf Rhebergen kun je niet verder, en sla je linksaf; daar staat ons dubbeldekker-cafe, en je bent gearriveerd in de groene oase van de buitentuin van de Roze Studio; ingang door de transparante roldeur waarop nummer 11; WELKOM!

Vanaf Ringweg Amsterdam-West A10/E22;

Neem afslag S118 richting Tuindorp Oostzaan. Sla rechtsaf naar de Verlengde Stellingweg/S118, en vervolg de weg bij de stoplichten rechtsaf, de Molenaarsweg/S118 op, en vervolg deze, die een bocht naar links neemt. Ga bij de rotonde rechtdoor, bij de stoplichten ook rechtdoor, en neem nu de 1e afslag naar rechts de Ms. van Riemsdijkweg op. Neem de 2e afslag naar links de T.T. Neveritaweg op. Ga rechtdoor, door het hek van de NDSMwerf, en passeer de grote scheepsbouwloods met de grote blauwe deuren aan je linkerhand. Parkeer gratis je auto na de grote kraan op de parkeerplaats rechts, bij cafe Het Noorderlicht, en loopt de laatste paar meters. Sla achter deze grote loods direkt het hoekje om naar links, en loop rechtdoor. Bij het hek van scheepswerf Rhebergen kun je niet verder, en sla je linksaf; en je bent gearriveerd in de groene oase van de buitentuin van de Roze Studio; ingang door de transparante roldeur waarop nummer 11; WELKOM!

Artistieke leiding: Hetty van Bommel
Voorzitter: Jeroen van Mechelen
Penningmeester: Raoul van Neer
Secretaris: Geert Jonkers